Hugo Müller

Innovatieve geestdrift uit het Zwarte Woud

In 1929 werd de firma door Hugo Müller opgericht en is vandaag bekend voor zijn twee sterke merken; “Müller” en “Paladin”, producten hoofzakelijk voor in woninginstallaties en industriële toepassingen. In het productassortiment kan men o.a. schakelklokken, timers, tellers, licht- en klimatiseringssturingen vinden alsook sensoren en onderdelen voor automatisatie van de woning.

Bij het begin was de innovatieve onderneming lokaal al snel een klinkende naam in de wereld van hoge kwaliteitsluidsprekers, hoofdtelefoons, radio montagekits, radio’s en later nog tijdschakelaars.

Müller 1948-1953

In 1978 kwam voor Hugo Müller de grote omslag naar elektronica met de introductie van de eerste schakelklok met een jaarprogramma. Een vernieuwing die succesvol ontvangen werd.

Tot op heden vormen de schakelklokken het speerpunt van het productgamma en de specialiteit van Hugo Müller, met niet aflatende verbeteringen van de mogelijkheden. Deze eigenschap spiegelt de firma’s visie op de toekomst. De continue verbetering en uitbreiding van het standaardgamma, met oog voor klantspecifieke oplossingen om ook aan de individuele noden van de klant te kunnen voldoen. Dat vandaag de derde generatie van de Müller familie aan het roer staat, is een duidelijk teken dat de onderneming zich naar de toekomst toe wil blijven ontwikkelen.

 

Producten

 • Schakelklokken
 • Lichtsturingen
 • KNX-producten
 • Luchtkwaliteitssensoren

 

https://www.hugo-mueller.de/en/

divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

 • checkmark icon

  Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

 • checkmark icon

  Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

 • checkmark icon

  De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon