smart home

De intelligente installatie

De elektrische installatie is al lang niet meer een eenvoudige schakelaar die een lichtpunt aan- of uitschakelt. Wat begon met impulsschakelaars evolueerde naar steeds meer mogelijkheden en toepassingen.
Steeds meer functies werden geïntegreerd en geautomatiseerd; dimmen, tijdssturing, centrale bediening, sfeersturing, HVAC, bediening via smartphone en noem maar op…
Bij Serelec verstaan we onder Smart Home actuele technologie, waarbij een eenvoudige plaatsing mogelijk is en binnen een groot budgetbereik past. Pas dan is domotica ook Smart.
Serelec biedt hierin zeer compleet gamma waarmee al deze zaken optimaal geïmplementeerd en benut kunnen worden. Van eenvoudig tot helemaal domotica-waardig.
Zo kan van elk gebouw een Smart Home gemaakt worden…

divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

  • checkmark icon

    Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

  • checkmark icon

    Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

  • checkmark icon

    De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon