FAQ

Dat is zeker mogelijk. In onze showroom in Gent hebben wij alle mogelijke middelen ter beschikking om een bespreking, demo en/of opleiding te verzorgen. Regelmatig zijn er ook groepsopleidingen waarvoor je kan inschrijven. Dan word je automatisch gecontacteerd wanneer er een nieuwe sessie gepland wordt. Neem in alle geval op voorhand contact met ons op voor aan afspraak, via de contactpagina. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er zeker iemand beschikbaar is.

Indien u een (elektrotechnische) groothandel bent of OEM/industrie kunt u ons steeds contacteren om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken. Wij streven naar langdurige relaties met bedrijven die onze producten in de breedte in de markt willen/kunnen vertegenwoordigen of inzetten. Elektrotechnisch installateurs kunnen niet rechtstreeks bij Serelec NV aankopen, maar kunnen uiteraard wel bij ons terecht voor informatie en support.

Wij hebben in onze magazijnen in Gent een zeer grote voorraad. We streven er steeds naar om courante types, zelfs in uitzonderlijke hoeveelheden, rechtstreeks uit voorraad te kunnen leveren. Zo worden levertermijnen tot een absoluut minimum beperkt. Om een optimale service te kunnen garanderen, zijn we steeds bereid om in samenspraak met de klant nieuwe types op voorraad te nemen. Zo bent u gerust! En wij dus ook…

Een belangrijke onderscheidende factor voor schakelklokken is hoe de klok werkt, elektrisch of mechanisch. Er wordt daarom onderscheid gemaakt tussen analoge (mechanische) en digitale (elektrische) schakelklokken.

analoge (mechanische) schakelklok

Analoge schakelklokken hebben meestal een bovenliggende handschakelaar waarmee het apparaat in-, uitgeschakeld of in de automatische modus kan worden gezet. De stroomtoevoer naar de verbruiker wordt geregeld via schakelknoppen, die in een cirkel zijn gerangschikt en elk een tijd hebben. Uitgetrokken schakelknoppen zorgen ervoor dat de klok omschakelt.

digitale (elektrische) schakelklok

Een digitale timer toont het schakelprogramma en nog veel meer informatie op een LC-display. In tegenstelling tot de analoge schakelklok biedt deze veel meer mogelijkheden voor programmering en besturing. Voor een bepaald aantal geheugenplaatsen kunnen schakelprogramma's worden gedefinieerd, die dan automatisch door de schakelklok worden uitgevoerd.

Indien de bestelde goederen in voorraad zijn, worden orders die voor de middag geplaatst zijn nog de dag zelf verzonden per GLS. Zij leveren doorgaans de dag nadien. Voor goederen die besteld moeten worden kunnen wij door de regelmaat van bestellingen steeds de absoluut kortste levertermijn mogelijk garanderen.
divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

  • checkmark icon

    Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

  • checkmark icon

    Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

  • checkmark icon

    De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon