Atex

ATEX komt van de Franse benaming ATmosphères EXplosibles en staat voor omgevingen waar explosiegevaar is onder atmosferische omstandigheden. Het spreekt voor zich dat voor toestellen in dergelijke omgevingen zeer strenge regels van toepassing zijn. Ze mogen geen vlammen, te hoge temperaturen en/of vonken veroorzaken wat tot explosies zou kunnen leiden. Het is dan ook absoluut noodzakelijk dat de juiste toestellen gebruikt worden, die de nodige certificering hebben.
Serelec biedt een zeer divers gamma Atex-conforme producten aan, gaande van ventilatoren met alle toebehoren, over sensoren , tot positie- en veiligheidsschakelaars.

 

divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

  • checkmark icon

    Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

  • checkmark icon

    Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

  • checkmark icon

    De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon