Ilme (Atex)

Innovatief, origineel en een excellente prijs-kwaliteitverhouding

INDUSTRIA LOMBARDA MATERIALE ELETTRICO SpA Is al sinds 1945 in Milaan gevestigd, meer bepaald in de elektrotechnische sector voor het fabriceren van uitrusting voor industriële installaties.
ILME straalt het traditionele ondernemerschap van Lombardije uit, en heeft een continue expansie genoten over een halve eeuw. De onderneming heeft zich als wereldspeler gevestigd en opereert ook direct in de toplanden wat automatisatie betreft, inclusief Duitsland en Japan.
In de sector van elektrische connectoren is Ilme een erkende partner voor veel topondernemingen wereldwijd.
Om continu de kwaliteit te verbeteren, moedigt Ilme zijn medewerkers aan te werken met gevorderde verantwoordelijkheidszin en een grote participatiegraad.
De focus van de onderneming ligt op een reeks voordelen voor de gebruiker, waaronder onderzoek naar de meest geschikte materialen, hoge kwaliteit en veilige bekabeling, een snelle omstelling en kant en klare diensten.

 

Producten

 • Industriële connectoren
 • CEE-stekkers en -stopcontacten

 

https://www.ilme.com/?wpdmdl=3124

divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

 • checkmark icon

  Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

 • checkmark icon

  Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

 • checkmark icon

  De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon