Rechner (Atex)

Een halve eeuw Rechner Sensors

Sinds de oprichting in 1965 is de onderneming, dankzij toewijding, innovatie en topkwaliteit, naar een wereldwijde leiderspositie geëvolueerd. In het bijzonder voor de specialisatie, met name capacitieve sensoren, waar Rechner een belangrijke rol gespeeld heeft in zowel ontwikkeling als in design.

Voor velen is de naam Rechner een synoniem voor capacitieve sensoren. Dit veelzijdig product kent vele toepassingen en is onmisbaar voor hedendaagse automatisatie. De brede waaier aan sensoren die Rechner aanbiedt is duidelijk een sleutel tot het succes.

Dit aanbod bevat naast capacitieve ook inductieve, opto-elektronische, kalorimetrische als magneto-resistieve sensoren. Dit gamma wordt gecomplementeerd met een selectie van ATEX gekeurde sensoren en op transistor gebaseerde signaalversterkers, controle units en voedingen.

 

Producten

 • Capasitieve sensoren
 • Magneto-resistieve sensoren
 • Inductieve sensoren
 • Voedingen en scheidingsversterkers

 

https://www.rechner-sensors.com/wp-content/uploads/2018/01/KAT-ATEX-EN.pdf

 

divider icon

Waarom kiezen voor Serelec?

 • checkmark icon

  Jarenlange ervaring en een groot en internationaal netwerk gecombineerd met de toegankelijkheid en flexibiliteit van een familiebedrijf, maken van Serelec de ideale partner.

 • checkmark icon

  Bij Serelec ben je geen nummertje. Ons doel is oplossingen bieden die optimaal zijn voor de klant en zijn specifieke noden en wensen.

 • checkmark icon

  De belangrijkste troef van Serelec is de aandacht die we besteden aan het verlenen van ondersteuning van onze producten.

Interesse?

We helpen je graag!

contacteer ons

Hulp nodig?

Wij kunnen helpen als de beste! Chat, bel, mail of meld je gewoon aan en raadpleeg onze kennisdatabank hieronder

divider icon